TEVÉKENYSÉGÜNK

KÖZÉPÜLETEK KIVITELEZÉSE

Az orosházi és a környékbéli Polgármesteri Hivatalok megbízásából folyamatosan végzünk önkormányzati beruházásokat. Iskolák, óvodák bővítését, felújítását, tornaterem építését, bérlakások kivitelezési munkáit végezzük. Munkáink során nagy szakmai tapasztalattal rendelkezünk a mélyépítési munkák (közműcsatornák, csapadékvíz hálózat, utak építése) területén. Számos közbeszerzési pályázatot sikeresen készítettünk el, így lehetőségünk volt nagy értékű beruházásokban részt venni. Az iparosított technológiával épült lakóházak energetikai korszerűsítésének (Panelprogram) pályázatain is sikeresen vesz részt cégünk.
A közelmúltban végeztük a Földhivatal épületének felújítását. Gyopárosfürdőn a régi kádfürdő épületének és a víztorony felújítását. A víztorony körüli üzletek építését, valamint a volt vasútállomás épületének Tourinform irodává történő átalakítását is az Iványi Építőmester Kft. végezte.
Referencia fotókért kattintson ide

 
 

KERESKEDELMI ÉPÜLETEK KIVITELEZÉSE

A kereskedelmi épület kategóriában említendő városunkban a cégünk által épített 3 gyógyszertár, valamint az Orosmed Kft. megbízásából épült Orvosi Központ és Fehér Kígyó Üzletház. Ezen kívül számos üzlet, irodaépület kivitelezését is cégünk végezte.
Referencia fotókért kattintson ide

 

IPARI ÉPÜLETEK KIVITELEZÉSE

Az utóbbi években előtérbe kerültek a multinacionális cégek beruházásai. Több multinacionális cég tervét valósítottuk meg, melyek előreláthatólag a jövőben folytatódni fognak. Ipari csarnokokat, üzemeket, irodaházakat építettünk. Több cég megkeresett bennünket beruházásaikhoz szükséges betonigényével, így betonbeszállítóként tudtunk közreműködni. A legjelentősebbek közé sorolhatók a Linamar, Orosfarm, Dan-Farm, Toolex Kft. ipari beruházásai, ezeken felül még számos mezőgazdasági épületet (takarmánytárolók, állattartó épületek stb).
Referencia fotókért kattintson ide

 

LAKÓÉPÜLETEK KIVITELEZÉSE

A vállalkozási tevékenység indításakor és azt követő néhány évben munkáink szinte teljes egészét családi házak kivitelezése alkotta. Megnőtt a kereslet a társasházi lakások iránt is, így cégünk számos társasházat épített Orosháza belvárosában, kiszolgálva ezen igényeket is.
Referencia fotókért kattintson ide

 

KEVERTBETON ÉRTÉKESÍTÉS

Gyártelep utcai telephelyünkön vállalunk magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt kevertbetont eladásra, előre egyeztetett recepttúrák alapján, kiszállítással együtt.

Bemutatótermükben korszerű homlokzatképző anyagok megtekinthetőek és megvásárolhatóak. Főbb beszállítóink Lasselsberger, LB-Knauf, Baumit Kft, Terranova, Bramac Kft, Frühwald, Leier, Velux. Velük állunk közvetlen kapcsolatban, melyeknek termékeit, építőanyagait a saját projektjeink megvalósításához használunk, illetve mint szerződéses viszonteladók forgalmazunk. A nemes-vakolatok, térburkoló anyagok, téglaféleségek és más építőanyagok forgalmazása mellett még telephelyünkön transzportbeton gyártásával és értékesítésével is foglalkozunk.

   

Az alábbi táblázat a betonfajták felhasználási területeit mutatja:

Beépítés helye szilárdság szemnagyság konzisztencia
Alapozás laza talajon C10, C12 24, 32 KK
Alapozás kötött talajon C8, C10, C12 24, 32 KK
Alapozás vasalva C12, C16 16, 24, 32 KK
 
Szerelőbeton C8, C10 16 KK
 
Lábazat, kerítés C12 16, 24, 32 KK
Aljzatbeton C10, C12 8, 16 KK
Járda, térburkolat C16, C20 16, 24 KK
 
Lépcsők, födémek (monolit és gerendás) C16, C20, C25 16, 24, 32 KK, K
Falak, pillérek C16, C20, C25 16, 24 KK, K
Erkélyek, koszorúk C16, C20 16, 24 KK, K
 
Szennyvíztároló fala C10, C12 16, 24 KK, K
Szennyvíztároló födém C12, C16 16, 24 KK, K
Zsalukő kitöltésére C10, C12 16 KK
* Minden esetben a tervező vagy statikus előírásai szerint kell választani!
* A beton C12-es minőségtől pumpálható!
... hogy az Iványi Építőmester Kft. 2007-ben közel 7000 köbméter betont állított elő?